Hallo, ik ben Stan. Ik ben 4 jaar. Ik heb een zus en een vader en moeder. We wonen in Nederland, in een nieuw huis. We wonen hier nog niet zo heel lang. Maar ik vind het hier heel leuk. Mijn school is vlakbij, ik kan lopend naar school. Daar speel ik graag met mijn vriendjes. Dat vind ik heel gezellig. Ook vind ik het heel leuk om te fietsen. Dan zit ik in de bakfiets en gaan mijn moeder of vader heel hard. Dan voel ik de wind door mijn haren en ga ik lekker hard zingen.


Hello, I am Stan. I am 4 years old. I have a sister and a father and mother. We live in the Netherlands, in a new home. We came to live here not so long ago. But I like it here a lot. My school is close by and I can walk to school. I like to play with my friends. I enjoy spending time together. I also like to bike. Then I am in front of the carry-on bike and my mother or father go very fast. Then I feel the wind in my hair and I will sing very loud.