Hi, Ik ben Dave 13 jaar en woon met mijn ouders en zusje in Rotterdam (Nederland). Ik ben gek op sport, kijk graag voetbal en ga soms een wedstrijd kijken van Feyenoord in de Kuip, waar ik erg van geniet. Zelf doe ik ook aan sport “Boccia”, dit is een paralympische sport, het is een bal/werp spel wat lijkt op Jeu des Boules, alleen met zachte ballen en je speelt het in een zaal. De sport is nog niet zo bekend, ik speel het nu 3 jaar en ben met een aantal clubgenoten geselecteerd om bij het talent team van het Nederlands Boccia Team te komen, zo zie je maar dat je met een handicap nog heel wat kunt bereiken, ook in sport.


Hi, I’m Dave, 13 years old; I live with my parent and little sister in Rotterdam in the Netherlands, I love sports and like to watch a match from Feyenoord in the Kuip stadium, I enjoy that very much. I am also doing a sport named ‘Boccia’ . This is a Paralympics sport, it’s like pétanque only with soft balls and played indoor. Boccia is still an unknown sport, I play it for 3 years now and with some team members I am selected for a talent team from the Dutch Boccia team. So you can see you can always achieve something with a handicap even in sports.