Jag heter Max och ska snart fylla 8 år. Jag bor med min mamma, pappa och vår hund Buzz i Sverige. Det bästa jag vet är att spela spel på min iPad och på mitt Playstation. Just nu spelar jag Guitar Hero och en massa hårdrockslåtar. Min dag börjar vid 7-tiden då jag gör min sjukgymnastik och sedan äter mina mediciner med frukosten. Sedan kör mina föräldrar mig till skolan där jag har en assistent som är med mig hela skoldagen och på fritids. Jag gillar matematik och logik men har svårare för att läsa och skriva. På rasterna leker ha med mina klasskompisar och förflyttar mig med min elrullstol. Mina föräldrar hämtar mig efter skolan och sedan avslutar vi dagen med sjukgymnastik och tar på mina benortoser som jag sover med. Min största dröm är att gå åka på en Disney kryssningsbåt och åka i deras häftiga vattenrutschbana.


I am Max and I will soon turn 8 years old. I live with my mom, dad and our dog Buzz in Sweden. I love to play games on my iPad or on my Playstation. Right now I play the game Guitar Hero and a whole lot of hard rock music. My day starts at around 7 in the morning. My parents do my physiotherapy on me and after that I eat breakfast and take all my medicines. My parents drive me to school where I meet my school assistant who is with me all school day. I like math and logics but I find reading and writing difficult. On breaks I play with my school mates and drive my power wheelchair. My parents pick me up after school and I end the day by my parents doing another set of physiotherapy on me and I put on my orthosis that I sleep in. My biggest dream is to go on a Disney cruise ship and go on their awesome water slide.