Hoi, ik ben Teun. Ik woon in Nederland en ben 6 jaar. Ik ga al naar groep 3 na de zomervakantie. Ik speel graag met mijn vriendjes, vriendinnetjes of met mijn zusje van 4. Ik hou van racen op mijn fiets. Ik gebruik mijn loopfiets voor als we een eindje moeten lopen. Ik fiets heel graag naar school en doe vaak een race in de straat samen met mijn zusje. Ik ben ook dol op zwemmen en ga elke week naar zwemles. Ik bouw graag alles van Lego, of vlieg door het huis met Dusty van Planes (Disney). Ik wil later piloot worden!


Hi, my name is Teun. I live in The Netherlands and I am 6 years old. I will join the third class of elementary school after the summer holiday. I enjoy playing with my friends or with my 4 year old sister Kiek. I love racing on my bike. I use my walking bike when we go for a walk. I love cycling to school and doing races in the street with my sister. I also love swimming and go to swimming lessons every week. I often build sculptures from Lego, or ‘fly’ with Dusty of Planes (Disney). I want to become a pilot some day!