Ik zou willen dat er geen onweer meer is

Hoi! ik ben Kevin: een lieve, vrolijke en levenslustige kleuter van bijna 5 jaar oud. Ik woon samen met mijn broer, zusje en ouders in Nederland. Ik vind het geweldig om in het zand te spelen, te zwemmen, op ontdekkingstocht te gaan in de bossen en met andere kinderen buiten te spelen. Sinds vorig jaar ga ik naar school en ik heb het daar reuze naar mijn zin. Mijn favoriete vak is spelen in de hoeken. Als ik iets zou willen veranderen in de wereld is dat er geen ruzie meer is en belangrijk: geen onweer, daar ben ik een beetje bang voor… Mijn dag is geslaagd als ik plezier kan maken, spelletjes kan doen en veel kan knuffelen met de mensen waarvan ik hou. Mijn droom is om te kunnen springen – zo hoog mogelijk de lucht in!


Hi there! I am Kevin; a sweet and happy almost 5-year-old boy who loves to play outside. I live with my brother, sister and parents in the Netherlands. I love going into nature, playing with other kids, swimming and bicycling. I’d like going to school, play with my friends, read books, watch television, do lego, and play outside. If I could change something in the world, it would be no more fights and thunderstorms! My day is a success when have fun, can play and give hugs. My dream is to jump – high up in the air! I wish to have a wonderfull life with lots of love, joy and a good health!